Bent u op zoek naar een aantal goede en betrouwbare oplossingen om uw Hotmail-account te deblokkeren? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je zeker naar precies de exacte blog bent gekomen, en hier zul je helemaal niet ontmoedigd zijn over de uitkomst. Als u echter ook hulp nodig heeft bij andere Hotmail-problemen en vragen, weet u dat u slechts een telefoontje verwijderd bent. En u hoeft alleen maar de stappen te nemen die voor ons liggen en Bellen Hotmail Helpdesk Nummer zonder enige twijfel. Daarna zullen de efficiënte experts u zo snel mogelijk voorzien van de beste oplossingen.

OPMERKING: als uw Hotmail-account tijdelijk is geblokkeerd, kan de reden hiervoor te wijten zijn aan een ongebruikelijke inlogactiviteit.

Hieronder volgen de stappen om uw Hotmail-account te deblokkeren; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om het goed te doen.

  • Allereerst moet u naar https://account.live.com/ResetPassword.aspx gaan om uw Hotmail-account te herstellen en uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • En nu moet je het e-mailadres van je Hotmail-account invoeren en dan moet je ook de tekens invoeren die je op je scherm ziet en dan moet je de knop ‘Volgende’ selecteren.
  • U moet nu de code invoeren die is gegenereerd door uw authenticator-app of u kunt ook de ‘Gebruik een andere verificatie-optie’ selecteren om een ​​sms-bericht te ontvangen.
  • En nadat u de beveiligingscode heeft ingevoerd, moet u uw wachtwoord wijzigen om het deblokkeerproces te voltooien.

TIP: Zorg ervoor dat u ervoor kiest om een ​​sterk en uniek wachtwoord aan te maken, aangezien dit uw Hotmail-account zou helpen beveiligen. U moet hoofdletters gebruiken; cijfers, symbolen, enz. En probeer niet hetzelfde wachtwoord voor verschillende accounts te gebruiken.

Het zou goed moeten zijn om uw Hotmail-account nu zonder enig probleem te gebruiken. Maar mocht u problemen ondervinden dan moet u Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . En dan helpen de monteurs u verder met passende oplossingen en zorgen zij ervoor dat u de beste service krijgt.