Kijk je er naar uit om de juiste procedure te vinden om je Hotmail-account te resetten? Nou, nu zou je blij moeten zijn dat je eindelijk hetzelfde hebt gevonden. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Hotmail-vragen, kunt u alleen contact opnemen met de hooggekwalificeerde experts op Hotmail Klantenservice Nummer . En het team zal u onmiddellijk voorzien van de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de vereiste procedure:

 Allereerst moet u beginnen met het openen van Outlook in uw webbrowser, waarna u de knop ‘Aanmelden’ selecteert.
 En dan moet je je Hotmail-e-mailadres invoeren en ook de knop ‘Volgende’ kiezen
 U moet nu de link ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren die zich onder aan het vak ‘Wachtwoord invoeren’ bevindt.
 U moet ook de optie ‘Meer verificatiemethoden weergeven’ selecteren.
 Daarna zou u een geschikte optie uit de gegeven lijst moeten kiezen;
• Als u de e-mailopties kiest, ontvangt u een link voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord op uw e-mailadres. U hoeft alleen het volledige e-mailadres in te voeren.
• En als u de optie sms kiest, krijgt u een code in uw telefoonnummer via sms. U hoeft alleen de laatste vier cijfers in te voeren.
• Maar als u de authenticator-app heeft ingeschakeld om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, kunt u dit gebruiken.
 Nu moet u de optie ‘Code verzenden’ selecteren als u de optie voor e-mail of sms hebt gekozen, of de knop ‘Volgende selecteren als u de app gebruikt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
 En nu moet u de gegeven aanwijzingen op het scherm volgen om het proces te voltooien.
 Eindelijk hoeft u alleen nog maar een nieuw wachtwoord in te voeren in de daarvoor bestemde velden op de website. Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de knop ‘Volgende’ drukken om het opnieuw instellen van het wachtwoord van je Hotmail-account te voltooien.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u nu helemaal klaar moeten zijn om te gaan. En mocht u een probleem tegenkomen, dan kunt u direct contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . De technici zullen u zeker dienovereenkomstig begeleiden met de benodigde oplossingen.