We weten dit inmiddels allemaal heel goed dat Hotmail nu is opgenomen in Outlook en nu veel geavanceerder en bijgewerkt is in vergelijking met vroeger in termen van functies en ook in termen van de technische opzet.

Maar technologische vooruitgang en update van de functies in dergelijke services maken het enerzijds gemakkelijk en comfortabel voor de gebruikers, maar anderzijds brengt het ook die gebruikers in complicaties en verwarring die zich niet zo goed bewust zijn van de new-age-technieken. en zijn niet erg bekend met de werking van de functies die aan de setup zijn toegevoegd. Voor al deze gebruikers kunnen ze het beste een beroep doen op het team van geschoolde technische experts. In geval van Hotmail kunnen de experts gecontacteerd worden voor hulp op Hotmail Klantenservice Telefoonnummer .

Hier zullen we ons concentreren op de oplossing van het meest voorkomende probleem waarmee de Hotmail-gebruikers worden geconfronteerd sinds de service is samengevoegd met Outlook. Sinds Hotmail is samengevoegd met Outlook, wordt de gebruikers vaak gevraagd of ze nog steeds toegang hebben tot hun oude Hotmail-accounts, het antwoord hierop is een ja, als het nog steeds is, hebben de gebruikers problemen met de toegang tot hun oude Hotmail-account. , in dat geval moeten ze de onderstaande stappen volgen voor gemakkelijke toegang tot hetzelfde:

• Open het e-mailaccount van Outlook.
• Voer daar in het Outlook-e-mailaccount de Hotmail e-mail-ID in.
• Voer het wachtwoord in het volgende veld in.
• Als u nog steeds geen toegang krijgt tot het account, laat dan uw Hotmail-account upgraden door de instructies op het scherm te volgen.
• Voer de profielnaam en het telefoonnummer in en klik op de knop Doorgaan.
• Voer details in voor het instellen van SMTP en IMAP.
• Klik verder op de “add-knop” en klik op de SSL-mailserver.
• Voer het wachtwoord in het veld in om de procedure te voltooien.

De gebruiker zal dan gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot het oude Hotmail-account, als er zelfs na het volgen van de bovenstaande procedure nog steeds iets is dat de Hotmail-gebruikers dwarszit, dan is de beste optie voor hen om hulp te vragen aan het team van beschikbare gecertificeerde technici. bij Hotmail Bellen Nederland . De technici kunnen ook worden bereikt voor hulp via live chats en e-mails. De technici zijn goed thuis in alle Hotmail-gerelateerde technologieën en functies.