Probeert u uw Hotmail-e-mails door te sturen naar een ander e-mailaccount? Maar om een ​​of andere reden lukt het u niet en bent u daarom op zoek naar goede betrouwbare oplossingen? Als dat zo is, dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze blog te komen. En u krijgt de beste hulp van goed gekwalificeerde en efficiënte experts die te allen tijde beschikbaar zijn. U hoeft alleen maar het initiatief te nemen en direct contact op te nemen met het Hotmail Klantenservice Nummer . En dan staan ​​de experts voor u klaar om u te helpen met de juiste oplossingen.

Volg de vermelde stappen dienovereenkomstig om de juiste oplossing te krijgen:

TIP: Als u nu de eerste verschillende onderstaande stappen wilt overslaan, dan kunt u dat doen; u hoeft alleen maar rechtstreeks naar de doorstuuropties van Outlook te gaan.

  • U moet beginnen door in te loggen op uw e-mail via Outlook Mail.
  • En dan moet je het menupictogram Instellingen selecteren (je ziet het aan de rechterkant van de menubalk en het ziet eruit als een versnelling).
  • En nu zou u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ moeten kiezen.
  • Daarna ga je naar ‘E-mail> Doorsturen’

OPMERKING: u moet er ook rekening mee houden dat Microsoft u kan vragen om u opnieuw bij uw account aan te melden, omdat u toegang hebt tot gevoelige informatie.

  • U moet nu het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  • Nadat u dit heeft gedaan in het veld ‘Mijn e-mail doorsturen naar’, moet u het e-mailadres invoeren waarnaar u berichten wilt doorsturen.
  • Eindelijk, nu eindelijk, moet je de ‘Opslaan’ knop selecteren om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u zonder problemen toegang krijgen tot het benodigde. Mocht u echter een storing tegenkomen dan dient u direct Contact Hotmail Telefoonnummer te nemen. En u wordt zo snel mogelijk bijgestaan ​​door de technici. En het team zorgt ervoor dat u direct over de meest bruikbare oplossingen beschikt.