Wilt u weten hoe u uw Hotmail-e-mails kunt verzenden en ontvangen vanuit uw Gmail-account? Dan leer je in een mum van tijd hetzelfde te doen. Heeft u andere vragen, dan kunt u zonder aarzelen Bellen Hotmail Klantenservice Nederland .

Volg de genoemde stappen zoals aangegeven om de juiste resultaten te krijgen:

 Het eerste dat u zou moeten doen, is naar uw Gmail-account gaan en vervolgens het tandwielpictogram Instellingen selecteren, nu moet u op het tabblad ‘Account’ klikken en ook klikken op ‘Een e-mailaccount toevoegen dat u kent’ optie.
 Vervolgens moet u op het volgende scherm het Hotmail- of Live-adres invoeren in het veld ‘Adres’ en vervolgens op de knop ‘Volgende stap’ klikken.
 Nu, in het volgende gedeelte, moet u de juiste instellingen invoeren zodat de verbindingen correct werken. En dan moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren voor uw Windows Live-account. U moet ervoor zorgen dat de volgende instellingen correct zijn.
• De POP-server – pop3.live.com
• De haven – 995
• En u moet ‘Altijd een beveiligde verbinding gebruiken (SSL) gebruiken bij het ophalen van e-mail.
 Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een ​​kopie op de server achter te laten, en dan moet u de inkomende berichten archiveren, deze instellingen volgens uw voorkeur en dit zou de verbinding moeten beïnvloeden. En als alles is ingesteld, hoeft u alleen maar op de optie ‘Account toevoegen’ te klikken.
 U moet de ‘Ja’ knop aanvinken en vervolgens op Volgende klikken.
 Nadat u dit heeft gedaan, kunt u de naam in de e-mail verifiëren of bewerken of als u wilt dat uw antwoorden naar een ander account worden verzonden, kunt u een ander ‘Antwoordadres’ invoeren
 U zou nu een verificatiecode van Gmail in uw Hotmail-account moeten krijgen en vervolgens moet u de code in het veld invoeren en op de knop ‘Verifiëren’ klikken als u klaar bent.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Mocht u problemen ondervinden dan kunt u Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . En dan helpen de goed opgeleide monteurs daar meteen bij.