Kijk je uit naar passende oplossingen en begeleiding om je Hotmail-account met je Outlook-account te kunnen opzetten? Als dat zo is, dan zou je overweldigd zijn te weten dat je gewoon de perfecte blog hebt gevonden, want hier vind je alleen betrouwbare en nuttige oplossingen. En als u problemen heeft met andere gerelateerde Hotmail-storingen, dan moet u meteen een Hotmail Klantenservice Bellen geven. U wordt dan bijgestaan ​​door de meest gekwalificeerde experts die in staat zijn om alle problemen effectief op te lossen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het synchroniseren van uw Windows Live Hotmail-account met uw Outlook-account:

  • U moet beginnen met het bezoeken van de Outlook.com-site en vervolgens moet u het tandwielpictogram selecteren dat u in de rechterbovenhoek ziet om het menu Snelle instellingen te openen.
  • En dan moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren die onderaan het menu staat.
  • Daarna moet u de optie ‘E-mail synchroniseren’ selecteren die op de volgende pagina staat.
  • En nu, direct onder het gedeelte ‘Verbonden accounts’, zou u de optie ‘Andere e-mailaccounts’ moeten selecteren.
  • Vervolgens moet u op de pagina ‘Uw account verbinden’ een weergavenaam invoeren, dit is de naam die de ontvangers zullen zien wanneer u ze een e-mailbericht stuurt. U moet ook uw volledige e-mailadres invoeren, evenals het wachtwoord van het account dat u met uw Outlook-account wilt verbinden.

OPMERKING: als u nu de ‘tweestapsverificatie’ -methode heeft ingeschakeld voor uw verbonden e-mailaccount, moet u een wachtwoord voor dat account maken.

  • Eindelijk hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren en bent u klaar om aan de slag te gaan.

Als u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou u dit allemaal zelf moeten kunnen afhandelen. Maar als je een probleem tegenkomt, dan weet je dat het direct bij Contact Hotmail Nummer Nederland terecht is gekomen. De technici zullen u dan zo snel mogelijk begeleiden met de nodige oplossingen.