Kijk je er naar uit om je Hotmail-agenda met Google te synchroniseren? Dan heb je vast en zeker de perfecte plek voor je oplossing gekozen. En als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u Bellen Hotmail Klantenservice Nederland wanneer u maar wilt. De experts zullen u dan dienovereenkomstig begeleiden.

Opmerking: u moet weten dat SyncGene Google automatisch bijwerkt wanneer er wijzigingen zijn aangebracht in Hotmail Agenda.

En als u SyncGene gebruikt, kunt u ook uw agenda-afspraken tussen Hotmail Calendar en Google beheren en bewerken. Uw agenda-evenementen worden automatisch gedeeld tussen de verbonden accounts die u heeft, waar u ook bent.

SyncGene helpt ook om automatisch een back-up van uw Hotmail-agenda te maken op uw Google Drive. En de back-ups worden opgeslagen in uw persoonlijke account

De volgende stappen die hieronder worden genoemd, zijn om uw Hotmail-agenda met Google te synchroniseren:

 Allereerst moet u naar SyncGene gaan en u aanmelden.
 Vervolgens vindt u het tabblad ‘Account toevoegen’, en vervolgens moet u de sectie Microsoft Exchange selecteren, en dan moet u zich aanmelden bij uw Microsoft Exchange-account.
 En nu moet u op de optie ‘Account toevoegen’ klikken en daarna moet u inloggen op uw Google-account.
 U moet nu het tabblad ‘Filters’ vinden en vervolgens de synchronisatieoptie ‘Agenda’ kiezen en vervolgens de mappen controleren die u wilt synchroniseren.
 En tot slot hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken en ook op de knop Alles synchroniseren.

Opmerking: wanneer uw Hotmail-agenda is gesynchroniseerd met Google, krijgt u nu een melding.

Zodra u de gegeven stappen heeft voltooid, zou u helemaal in orde moeten zijn om aan de slag te gaan en met uw Hotmail-account te werken. Mocht u echter een storing tegenkomen, dan hoeft u alleen maar Contact Hotmail Telefoonnummer te nemen zonder enige twijfel. De meest getalenteerde technici zullen u verder helpen met betrouwbare oplossingen.