Heeft u moeite met uw Hotmail-account omdat u geen e-mails kunt verzenden? Dan moet u zich teleurgesteld voelen en daarom uitkijken naar betrouwbare oplossingen om het nodige gedaan te krijgen, toch? Dan zou u graag weten dat u zeker de juiste keuze heeft gemaakt en wordt u direct geholpen met de juiste oplossingen. Als u echter hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen of problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u bent slechts een telefoontje verwijderd van uw hulp. Je moet het initiatief nemen en alleen een wijzerplaat geven op het verstrekte Hotmail Klantenservice Nummer zonder na te denken. En dan helpt het team van getalenteerde experts u met diensten van topkwaliteit.

Hieronder volgen stappen om het probleem op te lossen waarbij uw Hotmail-account geen e-mails ontvangt; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om nauwkeurige oplossingen te krijgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is naar de link https://outlook.live.com gaan
  • Daarna moet u inloggen op uw account en vervolgens op het tandwielpictogram ‘Instellingen’ klikken dat u in de rechterbovenhoek van het huidige scherm ziet.
  • En dan moet je vanuit de lijst een klik geven op ‘Opties’
  • Vervolgens moet u in de lijst met opties, net onder het gedeelte ‘Ongewenste e-mail’, de optie ‘Veilige afzenders’ selecteren.
  • En nu in het veld dat is gemarkeerd met ‘Voer hier een afzender of domein in’, moet u de domeinnaam invoeren, zoals; ‘Newaupair.com’ en vervolgens moet u op het plusteken klikken.
  • Eindelijk nu, eindelijk, u hoeft alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

U zou nu tevreden moeten zijn met de bovenstaande stappen, aangezien ze absoluut betrouwbaar zijn. Maar mocht u tegen problemen aanlopen dan kunt u direct Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . En u wordt bijgestaan ​​door de bekwame technici die u verder zullen begeleiden met de nodige oplossingen.