Probeert u zich aan te melden voor een nieuw Hotmail-account, maar kunt u dit niet doen? Nou, dan heb je zeker de juiste blog gevonden. Maar als u nog andere vragen heeft, moet u gewoon een Bellen Hotmail Klantenservice geven. En dan krijgt u op dit moment de hulp van de meest ijverige en gekwalificeerde experts.

Hieronder volgen de stappen om u correct aan te melden voor een nieuw Hotmail-account:

 U zou moeten beginnen door naar Microsoft.com te gaan in een browser en vervolgens op het tabblad ‘Aanmelden’ bovenaan de website te klikken om een ​​aanmeldingsvenster te openen, maar u heeft dit niet nodig om in te loggen, zelfs als u een account heeft.
 En nu, waar het inlogscherm ‘Geen account? Maak er een aan, dan moet je op de optie ‘Maak er een’ klikken.
 Daarna moet u op het scherm ‘Account maken’ klikken op ‘Een nieuw e-mailadres ophalen en vervolgens uw gewenste e-mailadres invoeren in het formaat‘ [email protected] U kunt dat doen door een naam te typen en hotmail.com te selecteren in de gegeven vervolgkeuzepijl, u ziet deze rechts van het naamveld verschijnen. Mogelijk moet u een paar keer proberen om het juiste e-mailadres te vinden en vervolgens op de knop Volgende klikken.
 U moet nu een wachtwoord invoeren voor uw nieuwe Hotmail-account en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteren.
 Op de weergegeven pagina moet u uw voor- en achternaam, uw land en uw geboortedatum in de volgende vensters invoeren. Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de knop ‘Volgende’ klikken wanneer u klaar bent met het invullen van de gevraagde informatie in het daarvoor bestemde scherm.
 Nu moet u de CAPTCHA-code invoeren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken om uw account aan te maken.
 Eindelijk wordt Outlook geopend op uw nieuwe Outlook Mail-scherm.

Als je klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou je helemaal goed moeten zijn om aan de slag te gaan en je Hotmail-account te gebruiken. En mocht u tegen problemen aanlopen dan moet u zonder aarzelen Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . De monteurs begeleiden u vervolgens met verdere instructies.