Kijk je ernaar uit om je Hotmail-account in Outlook voor Microsoft Office 365 in te stellen? Dan moet je toch op zoek zijn naar goede begeleiding en oplossingen? Als dat het geval is, zou je blij moeten zijn dat je de juiste beslissing hebt genomen om naar deze blog te komen, en hier zul je binnen de kortste keren dienovereenkomstig worden bijgestaan. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, hoeft u zich geen zorgen te maken; u hoeft alleen maar een Bellen Hotmail Klantenservice Nummer te geven zonder enige aarzeling voor de beste begeleiding. U krijgt dan de ondersteuning van de meest geschikte experts die 24/7 beschikbaar zijn.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het instellen van uw Hotmail-account in Outlook:

 Ten eerste moet je naar Outlook gaan en vervolgens moet je het tandwielpictogram selecteren dat je in de rechterbovenhoek ziet om het menu ‘Snelle instellingen’ te openen
 En dan zou je de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ onderaan het menu moeten selecteren.
 U moet nu de optie ‘E-mail synchroniseren’ selecteren op de gegeven volgende pagina.
 En nu, direct onder het gedeelte ‘Verbonden accounts’, moet u de ‘Andere e-mailaccounts’ selecteren
 Daarna, op de ‘Verbind uw account’ pagina, en dan moet u ook een weergavenaam invoeren, deze naam is de naam die uw ontvangers zullen zien wanneer u hen een e-mailbericht stuurt. U moet ook uw volledige e-mailadres en wachtwoord invoeren van het e-mailaccount waarmee u verbinding wilt maken met uw Outlook-account.

OPMERKING: en als u nu de tweestapsverificatie gebruikt en deze heeft ingeschakeld voor uw verbonden e-mailaccount, dan zou u een wachtwoord voor dat account moeten aanmaken.

 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar de OK-knop te selecteren.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn om te gaan en hetzelfde te gebruiken. Mocht u echter problemen ondervinden, dan moet u direct contact opnemen met Hotmail Nummer Nederland . De technici zullen u zeker verdere instructies geven.