Wilt u leren hoe u uw Hotmail-e-mailadres instelt met Mac Mail? Dan kun je dat hier eenvoudig doen, je moet deze blog gewoon doorlopen zoals aangegeven. Maar heeft u andere vragen, dan kunt u direct Bellen Hotmail Klantenservice Nederland bereiken.

Volg de onderstaande stappen om het proces te starten:

 U moet beginnen met een klik op het ‘Mail’ -pictogram in het Dock van uw respectieve Mac.
 En vervolgens in het menu ‘E-mail’, moet u de optie ‘Account toevoegen’ selecteren.
 Vervolgens moet u ‘Ander e-mailaccount’ selecteren in het scherm dat wordt geopend, en vervolgens moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken. Het hangt nu af van uw macOS-versie, misschien moet u het ‘E-mailaccount’ selecteren dat op het volgende scherm staat.
 En nu op de weergegeven pagina, moet u uw naam, Hotmail-e-mailadres en wachtwoord invoeren in de daarvoor bestemde velden. Hierna moet u het tabblad ‘Inloggen’ selecteren.
 U moet nu het tabblad ‘E-mail en notities’ aangevinkt laten in de lijst met beschikbare services. En dan moet je op de knop ‘Gereed’ klikken.
 Daarna moet u in de ‘Mailbox’ zijbalk kijken die zich aan de linkerkant van het ‘Mail’ -venster bevindt. En dan zou je de Inbox moeten openen als deze gesloten is. U hoeft alleen maar op de pijl ernaast te klikken om de beschikbare mailboxen te zien. Nu moet u op de nieuwe ‘Hotmail’ mailbox klikken om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account in Mail. En als het nu een nieuw account is, zou u een welkomstmail hebben. Maar als het een ouder account is, geeft het nummer dat naast Hotmail staat, de lijst met mailboxen, het aantal e-mails aan.

Nu kunt u gewoon doorgaan met het lezen en beantwoorden van e-mail en ook nieuwe e-mails verzenden door uw Hotmail-e-mailadres te gebruiken vanuit de Mail-toepassing.

Nadat u klaar bent met de stappen, moet u helemaal klaar en tevreden zijn met hetzelfde. Bij problemen kunt u Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . En dan helpen de gekwalificeerde technici u onmiddellijk.