Heeft u een vreselijke tijd om erachter te komen hoe u uw Hotmail- of Outlook-accounts aan de slag kunt krijgen? Dus je account werkt niet in Windows Live Mail en daarom ben je op zoek naar oplossingen? Nu je hier bent, word je direct geholpen. Maar als u andere problemen heeft, moet u contact opnemen met Hotmail Klantenservice Nederland en uw zorgen delen met de ter beschikking gestelde experts.

Volg deze gegeven stappen op de juiste manier om uw e-mailaccount te laten werken:

 U moet Outlook eerst starten in de optie ‘Veilige modus’. En u kunt er ook voor kiezen om het zonder invoegtoepassingen te starten; dit is het voordeel van het gebruik van de ‘Veilige modus’ in Outlook.
 Vervolgens moet je naar de ‘Inbox Repair Tool’ gaan
 En dan moet je naar het gedeelte ‘Configuratiescherm’ gaan en vervolgens naar de opties ‘Programma’s en onderdelen’, waar je Microsoft Office in de gegeven lijst vindt, je hoeft alleen maar op ‘Wijzigen’ te klikken en op deze manier kun je ‘ Reparatie kantoor ‘
 Nu moet u Outlook opnieuw opstarten wanneer u klaar bent met de bovenstaande stap en het probleem proberen te dupliceren.
 U moet nu de Outlook-snelkoppeling verwijderen uit de map ‘Opstarten’. En probeer opnieuw een herstart om te controleren of de problemen zijn opgelost.
 Daarna moet u stoppen met het uitvoeren van een ‘Verzenden en ontvangen’ -actie in bestaande Outlook. U kunt dit doen door naar ‘Bestand’ en vervolgens ‘Geavanceerde’ opties te gaan, klik nu op de knop ‘Verzenden / ontvangen’ en zorg ervoor dat u het tabblad ‘Alle accounts’ markeert.
 Dan moet je ook alle ‘Add-ins’ updaten
 Je kunt het zelfs op een andere machine proberen, als je die hebt.
 U moet er ook voor kiezen om de optie ‘Event Viewer’ te gebruiken.
 Hierna moet u een volledige ‘herinstallatie’ van Office uitvoeren.
 Ten slotte moet u gewoon een nieuw Outlook-profiel maken.

Inmiddels zou u klaar moeten zijn met de problemen en klaar om aan de slag te gaan met uw Outlook- of Hotmail-account. Als u een probleem tegenkomt, moet u direct contact opnemen met Hotmail Bellen Nummer . En de technici begeleiden u vervolgens met de relevante.