Kijkt u er naar uit om te leren hoe u met uw Outlook-account toegang krijgt tot uw Windows Live Hotmail-account? Zo ja, dan vindt u in deze blog de perfecte oplossingen. En u zult helemaal geen spijt krijgen van uw beslissing, aangezien u hieronder betrouwbare stappen zult vinden. Maar als u nog andere Hotmail-storingen heeft die u storen, dan kunt u Bellen Hotmail Telefoonnummer wanneer u maar wilt. Dan voorzien de experts u in een mum van tijd van de benodigde oplossingen, want ze zijn 24/7 beschikbaar.

Hieronder volgen de stappen om te beginnen met het synchroniseren van uw Windows Live Hotmail-account met uw Outlook-account; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste oplossingen te krijgen:

  • Allereerst moet u beginnen met het bezoeken van de Outlook-site en vervolgens moet u het tandwielpictogram Instellingen selecteren dat u in de rechterbovenhoek vindt om het menu Snelle instellingen te openen.
  • Vervolgens moet u de optie ‘bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren, deze staat onderaan het menu.
  • En dan moet je ‘E-mail synchroniseren’ selecteren op de volgende pagina.
  • Daarna moet u in het gedeelte ‘Verbonden accounts’ de ‘Andere e-mailaccounts’ selecteren
  • En nu op de ‘Verbind uw account-pagina, zou u een weergavenaam moeten invoeren in het daarvoor bestemde veld, dit is de naam die de ontvangers zullen zien wanneer ze een e-mail van u ontvangen. en dan moet u ook uw volledige e-mailadres en wachtwoord invoeren van het e-mailaccount waarmee u verbinding wilt maken met uw Outlook-account.

OPMERKING: en als u nu de tweestapsverificatie heeft ingeschakeld voor uw verbonden e-mailaccount, dan zou u eerst ook een wachtwoord voor het account moeten aanmaken.

 Eindelijk, eindelijk, alles wat u hoeft te doen, is de OK-knop selecteren en u zou helemaal klaar moeten zijn.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Mocht je toch een probleem tegenkomen, dan hoef je alleen maar Contact Hotmail Nummer te nemen. U krijgt dan de hulp van de meest toegewijde technici.