Kijk je uit naar de juiste methode om je aan te melden voor een nieuw Hotmail-account? Dan heb je zojuist het perfecte platform bereikt. En als u hulp nodig heeft bij andere Hotmail-problemen, moet u zo snel mogelijk contact opnemen met het meegeleverde Hotmail Bellen Nummer . En u wordt bijgestaan ​​door de meest geschikte en toegewijde experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen gemakkelijk op te lossen.

Hieronder volgen de stappen om het proces correct te starten:

  • U moet eerst naar Microsoft gaan in een browser en daarna op ‘Aanmelden’ klikken bovenaan de website om een ​​inlogvenster te openen, maar u hoeft zich niet aan te melden als u een account heeft.
  • En nu, waar de login zegt ‘Geen account? Maak er een aan, u hoeft alleen maar op de optie ‘Maak er een’ te klikken.
  • Daarna zou je in het scherm ‘Account aanmaken’ moeten klikken op ‘Een nieuw e-mailadres ophalen’ en vervolgens moet je je e-mailadres invoeren als [email protected], je hoeft alleen maar een naam in te voeren en hotmail te selecteren .com uit de gegeven vervolgkeuzepijl die aan de rechterkant van het naamveld wordt weergegeven. Hier moet je misschien meerdere keren proberen om het juiste e-mailadres te vinden en dan moet je op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • U moet nu een wachtwoord invoeren voor uw nieuwe Hotmail-account en opnieuw de knop Volgende selecteren.
  • En dan moet u uw voor- en achternaam, uw land en geboortedatum invoeren in de daarvoor bestemde vensters. Hierna moet u op de knop Volgende klikken als u klaar bent met het invullen van de vereiste informatie in het gegeven scherm.
  • Nu moet u de CAPTCHA-code invoeren en vervolgens op klikken om uw Hotmail-account aan te maken.
  • Eindelijk, eindelijk, zal Outlook uw nieuwe Outlook Mail-scherm openen.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u zeker toegang moeten hebben tot het benodigde. Mocht u toch een probleem tegenkomen dan kunt u Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer . De monteurs begeleiden u vervolgens naar wens met de juiste oplossingen.